În ziua lansării centrul comercial este închiriat aproape integral. Centrul comercial are o suprafaţă închiriabilă de circa 35.000 mp, împărţită în 130 de magazine, şi a presupus o investiţie de peste 100 mil. euro. Mall-ul, localizat pe bulevardul Aurel Vlaicu, beneficiază de o parcare cu peste 2.200 de locuri.
Cele mai mari magazine de îmbrăcăminte ce vor fi deschise în mall-ul constănţean aparţin Peek&Cloppenburg (2.600 metri pătraţi), Zara (2.200 metri pătraţi), H&M şi C&A (1.800 metri pătraţi) şi New Yorker (1.100 metri pătraţi). În afară de Zara, celelelate patru branduri sunt la primul magazini în Constanţa.
Reţeaua de hipermarketuri Auchan este prezentă în mall pe o suprafaţă de 12.000 mp, achiziţionată de la Immofinanz.
Austriecii mai deţin în România mall-urile Polus Center Cluj-Napoca, Armonia Arad, Gold Plaza Baia Mare şi Euromall Piteşti. Immofinanz şi-a extins puternic activitatea din România şi pe sectorul rezidenţial, după ce a preluat, în iunie acest an, pachetul majoritar de acţiuni în cadrul dezvoltatorului imobiliar Adama, cu un portofoliu de 1.500 de apartamente finalizat până acum în România.

Portofoliul Immofinanz pe piața românească include 50 de proprietăți, mai ales în domeniul spațiilor comerciale și de birouri, estimat la 894,5 milioane de euro, la 31 iulie 2011.