Compania imobiliara Atlas Estates Limited a achizitionat hotelul Golden Tulip de pe Calea Victoriei din Bucuresti, pentru suma de 12 milioane de euro, platind 7,5 milioane de euro in lichiditati si asumandu-si datoria bancara a unitatii, de 4,5 milioane de euro. Atlas se asteapta la un profit anual de 1,2 milioane de euro de pe urma investitiei.

Hotelul Golden Tulip situat pe Calea Victoriei a fost construit in 2005, si este clasificat la 3-4 stele. 

“Suntem incantati ca am efectuat acesta achizitie. Am achizitionat un activ de calitate intr-o piata in crestere, cu o tendinta de crestere a preturilor”, a declarat Amos Pickel, CEO Atlas Management Company Limited. 

Golden Tulip Hospitality Group detine 630 de hoteluri in peste 49 de tari. Grupul opereaza si ofera francize pentru hoteluri in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, in regiunea Asia-Pacific si in America Centrala, de Nord si Sud. Marcile sub care opereaza compania sunt  Royal Tulip, Golden Tulip Hotels, Golden Tulip Resorts, Tulip Inns si Branche.

Atlas este o companie specializata in investitii in active de calitate cu potential de crestere in Europa Centrala si de Est.

Sursa: Capital 30 Martie 2007