Atrium Centers a anunţat începerea lucrărilor de construcţie a shopping mall-ului Atrium Center Cluj, prin demararea lucrărilor de excavare în data de 5 mai anul acesta.

Antreprenorul nominalizat pentru execuţia acestor lucrări este compania Apolodor Comimpex SRL.

Săptămâna trecută, municipalitatea oraşului Cluj a fost anunţată oficial de începerea lucrărilor de construcţie la Atrium Center Cluj.

Pe data de 9 mai , Atrium Centers va avea rezultatele oficiale ale licitaţiei pentru desemnarea Antreprenorului General al proiectului Atrium Center Cluj, organizata si gestionata de compania E.C. Harris, consultantul de management al proiectelor Atrium Centers; 10 companii au luat parte la licitaţie.

Antreprenorul general va fi selectat în următoarele 2-3 luni şi va continua lucrările principale de construcţie, dupa ce Aplodor Comimpex SRL va finaliza lucrările de excavare.

Atrium Centers estimează că Atrium Center Cluj va fi finalizat în al doilea semestru din 2009.

«Până în prezent, rata de ocupare pentru proiectul nostru de la Cluj este de 42 % în ceea ce priveşte parteneriatele, acestea reprezentând 70% din suprafaţa închiriabilă. Mai mult, Atrium Centers va introduce retaileri internaţionali importanţi care nu sunt prezenţi pe piaţa locală», a declarat Adina Calinescu, Country Manager al Atrium Centers România.

Atrium Centers face parte din Dawnay, Day Group, care deţine o experienţă de peste 20 de ani în domeniul investiţiilor imobiliare private pe piaţa proprietăţilor din Europa, în ţări precum Germania, Cehia, Ungaria, Polonia, Ucraina, Statele Baltice şi India. Dawnay, Day PanTerra oferă expertiză în investiţii imobiliare şi administrarea activelor, servicii financiare şi investiţii de capital.

Data: 8 mai 2008

Sursa: Atrium Centers