Clădirea este situată exact lângă hotelul Lido şi a fost construită în 1936, în Epoca de Aur a României. Austriecii au cumpărat imobilul în 2006 şi au început procesul de renovare abia în martie 2010.

Magheru One, nume inspirat de adresa la care se află imobilul, dispune acum de 2.750 mp de birouri şi 1.200 mp de spaţii comerciale. Clădirea oferă pe trei etaje – la subsol, parter şi etajul întâi – un spaţiu de circa 1.200 mp destinat cumpărăturilor şi petrecerii timpului liber. Spaţiile de birouri sunt disponibile cu suprafeţe începând de la 170 mp, capacitatea maximă pe fiecare etaj fiind de 472 mp. Prin peretele de sticlă de la etajul şapte, cu o suprafaţă de 374 mp, se deschide o privelişte superbă asupra întregului bulevard.

Austriecii mai au în România şi clădirea de birouri Pipera Business Tower, localizată în apropierea metroului Pipera. Principalul chiriaş al acestei clădiri este Lidl, care şi-a stabilit aici sediul central. S+B Gruppe au avut până în 2009 un parteneriat cu Immofinanz care presupunea dezvoltarea a 11 proiecte, în principal în zona comercială. În 2009, S+B Gruppe a fost nevoită să răscumpere partea Immofinanz într-o tranzacţie estimată la circa 10 mil. euro.

S+B Gruppe este controaltă de constructorul Vorarlberg, deţinut de Reinhard Schertler, şi de arhitectul vienez Alfred Michael Beck.