Autodesk, lider în furnizarea de aplicaţii de proiectare, a anunţat că, începând cu iunie 2009, va oferi clienţilor din România gama de produse AutoCAD 2008, la un preţ fără egal. Oferta AutoCAD include AutoCAD 2008, AutoCAD Architecture 2008, AutoCAD Mechanical 2008 şi Auto CAD MAP 3D 2008, în versiuni integrale, disponibile acum la preţul de 1500 euro pentru fiecare dintre produse. Oferta este valabilă până la data de 15 septembrie 2009.

În plus, Autodesk oferă acestor clienţi oportunitatea de a actualiza gama de produse cu generaţia AutoCAD 2010. Versiunea cea mai recentă, AutoCAD 2010, conţine funcţii noi ce ajută utilizatorii să rezolve cele mai frecvente provocări ale proiectării, inclusiv instrumente de proiectare liberă, desen paramatric şi suport PDF avansat.

„În situaţia economică grea de astăzi companiile din regiune trebuie să continue să dezvolte metode inovative de reducere a costurilor de operare,” a declarat David Palas, Country Sales Manager. „De aceea ne-am decis să creăm o ofertă  specială pentru ei, prin gama de produse performante AutoCAD 2008, care îi va ajuta să rămână competitivi pe piaţă, dar cu costuri reduse în mod semnificativ. Mai mult, toţi clienţii care vor achiziţiona produsele din promoţie vor avea, de asemenea, posibilitatea de a actualiza către versiunile 2010, pentru cele mai solicitante nevoi ale utilizatorilor CAD.”

AutoCAD este cea mai bine vândută aplicaţie de proiectare din istoria CAD. Aceasta permite echipelor din arhitectură, construcţii, producţie şi infrastructură să beneficieze de un mediu de lucru mai rapid, mai calitativ şi mai eficient.

Familia de produse AutoCAD cuprinde:

  • AutoCAD – una dintre platformele de top în proiectare şi documentare, caracterizată de viteza de realizare a documentaţiei, un flux comun de transmitere a ideilor, un mod intuitiv de explorare a ideilor şi personalizarea specifică diverselor necesităţi de proiectare.
  • AutoCAD Architecture – versiunea AutoCAD dedicată arhitecţilor, creează un mediu de lucru mai rapid. Funcţii specifice pentru proiectarea arhitecturală ajută la obţinerea mai eficientă a documentaţiei de construcţie în cadrul unui mediu AutoCAD familiar.
  • AutoCAD Map 3D – permite inginerilor, tehnicienilor cartografi, supraveghetorilor şi profesioniştilor GIS să accesez direct, să editeze, să vizualizeze şi să analizeze o gamă largă de informaţii CAD şi geospaţiale în cadrul unei interfeţe AutoCAD familiare.
  • AutoCAD Mechanical – aplicaţia AutoCAD pentru proiectare industrială, concepută special pentru a accelera procesele de proiectare mecanică. AutoCAD Mechanical oferă câştiguri substanţiale de productivitate şi salvează timp preţios de proiectare.

Autodesk Inc. este lider mondial în dezvoltarea de aplicaţii software de proiectare 2D şi 3D destinate pieţelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcţii, infrastructură, media şi entertainment. Din momentul apariţiei pe piaţă a aplicaţiei AutoCAD, în 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de soluţii complete pentru modelare digitală 3D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-şi testa ideile înainte de a le pune în practică. Companiile aflate în clasamentul „Fortune 1000” se bazează pe instrumentele oferite de Autodesk pentru a vizualiza, simula şi analiza performanţa în condiţii reale, încă de la primele faze ale procesului de proiectare, pentru a economisi timp şi bani, pentru a creşte productivitatea şi calitatea produselor şi pentru a susţine procesul de dezvoltare.