‘Începând cu 17.30 s-a luat măsura închiderii autostrăzii Timişoara-Arad. Din cauza căderilor de zăpadă, circulaţia a fost îngreunată, motiv pentru care s-a luat această măsură până la ora 21.00. Au fost închise intrările pe autostradă dinspre DN 68 şi dinspre centura Timişoarei’, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.
Compania Naţională de Autostrăzi  şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în intervalul orar 09:00 – 18:00 s-a acţionat cu un număr de 85 autoutilaje şi au fost răspândite 346,5 tone de materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri naţionale unde au fost întregistrate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Tronsonul de autostrada Timişoara-Arad, între localitatea Remetea şi nodul rutier de intersecţie cu DN69 a fost restricţionat traficul, din cauza blocării circulaţiei de către un autotren TIR din Bulgaria, implicat într-o coliziune cu alt autotren şi se procedează la degajarea carosabilului şi curăţarea lui cu utilaje specializate. Se estimeaza ca în aproximativ 1-2 ore să se revină la circulaţia normală în zonă.