Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a inregistrat doua oferte pentru pachetul de actiuni reprezentand 66,68% din capitalul social al societatii MASTER Bucuresti, informeaza un comunicat AVAS. Autoritatea vinde 344.873 actiuni prin metoda negocierii cu selectie pe baza de oferte tehnice.

Consortiile Presum Proiect S.A. Iasi si Asam S.A. Iasi si PAS Master si Radacini S.A. Bucuresti au depus oferte pana in data de 3 septembrie, data limita de depunere. Comisia de negociere a deschis documentele de precalificare depuse de ofertanti si a trecut la verificarea acestora.           

MASTER Bucuresti este un institut de cercetare cu activitate in domeniul motoarelor termice cu piston. Este unic producator pentru grupuri propulsie navala speciala, iar principalele activitati ale societatii sunt cercetarea si cercetarea aplicativa, precum si mecanica generala.  

Alaturi de AVAS, alti actionari ai societatii sunt banci si/sau societati de investitii financiare cu 33,2747% si persoane fizice cu 0,0373%.

 

Sursa: Capital