Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a relansat la privatizare societatea INTEC Bucuresti, dupa ce, in cazul precedentei lansari la privatizare cei trei ofertanti au fost eliminati de la negocieri deoarece au obtinut un punctaj de precalificare sub cel impus, informeaza un comunicat al  AVAS. Metoda de vanzare a celor 190.211 actiuni, reprezentand 70,11% din actiunile societatii, este negocierea pe baza de oferte tehnice, in cadrul careia oferta tehnica va detine o pondere de 60%.   

INTEC Bucuresti activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii in stiinte fizice si naturale. Actionarii societatii sunt AVAS cu 70,1%, Aris Consult Invest cu 29,5% si Dan Codescu cu 0,37%. 

La negociere vor putea participa numai ofertantii care prezinta dovada indeplinirii cumulative a criteriilor de precalificare. 

Data limita pentru depunerea documentelor de precalificare si de participare, impreuna cu ofertele finale, este 13.08.2007. Documentele de precalificare se vor deschide la data de in aceeasi data, in prezenta tuturor potentialilor cumparatori. 

Sursa: Capital