Comisia de privatizare a societatii Rami Dacia S.A. Bucuresti a desemnat  Asociatia Salariatilor RAMI DACIA ca fiind ofertantul castigator cu care va negocia finalizarea preluarii pachetului reprezentand 100% din actiunile companiei Rami Dacia S.A., miercuri, 16 noiembrie, informeaza un comunicat AVAS.  

Initial in cursa privatizarii societatii RAMI DACIA S.A. s-au inscris trei companii, S.C. ELECTROAPARATAJ S.A. Bucuresti,  Asociatia Salariatilor RAMI DACIA Bucuresti, si SD Ch FINKELSTEIN&Co din Belgia.

In stabilirea ofertantului castigator, conform grilei de punctaj stabilita, oferta financiară a avut o pondere de 70%, iar cea tehnica 30% din punctajul final.  

Compania belgiana SD Ch FINKELSTEIN&Co a fost eliminata de la procesul de privatizare deoarece nu a depus toate documentele pana la data limita, 16 octombrie, iar punctajul obtinut de oferta inaintata de Electroaparataj Bucuresti a fost mai mic decat cel al ofertei Asociatiei Salariatilor.  

RAMI DACIA este unicul producator de diamante sintetice din Europa de Sud-Est si a fost lansata la privatizare in 16 septembrie 2006. 

Sursa: Capital 16 Noiembrie 2006