Axigen Mail Server 2.0 contine un set complet de instrumente de protectie, este disponibil in engleza, romana, si germana, si are un modul de back-up si restore imbunatatit, informeaza un comunicat al companiei.

“Am investit resurse umane si materiale semnificative in dezvoltarea acestei noi versiuni. Echipa Axigen formata din aproape 60 de specialisti lucreaza la aceasta versiune majora de mai mult de sase luni iar rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare”, spune Oana Bornaz, CEO la Axigen. 

Axigen Mail Server 2.0 se integreaza cu 15 dintre cele mai cunoscute produse antivirus utilizate in intreaga lume si contine reguli de livrare a mesajelor si de securizare a procesului de transmitere a acestora catre un alt server.

Versiunea 2.0 include politici de securitate pentru acceptarea mesajelor de email pentru reducerea posibilitatii de primirea a mesajelor de tip spam, spoofing sau mesajelor impersonate, si poate efectua recuperarea si back-up-ul informatiilor online, prin intermediul unui server FTP. 

Axigen este o solutie de mesagerie electronica destinata companiilor mici si mijlocii, cat si furnizorilor de servicii Internet. 

GeCAD Technologies este o companie cu activitate in cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software, a fost infiintata in 2001, si face parte din GeCAD Group. Din 2003 GeCAD Technologies dezvolta prima solutie de mesagerie electronica din Romania, sub marca Axigen.  

Sursa: Capital 23 Noiembrie 2006