www.bancpost.ro
Site al Banc Post SA. Contine o declaratie a conducerii bancii, structura actionarilor, organizarea, resurse umane, premii acordate bancii. Exista referiri la activitatea internationala si lista bancilor corespondente. Site-ul cuprinde si o pagina de intrebari frecvente si una de colectare a opiniilor cetatenilor. Se indica reteaua teritoriala in Bucuresti (cu harta) si in tara. Se prezinta serviciile si produsele oferite de banca. La capitolul „noutati” se prezinta dobanzile practicate (lei/valuta, persoane fizice/juridice), cursul valutar (inclusiv cu arhiva) si comunicate de presa.

www.bcr.ro
Site-ul Grupului Banca Comerciala Romana (BCR). Prezinta banca: conducerea sa, reteaua de unitati si de automate bancare din tara (cu o harta interactiva), reteaua sa externa, stiri de la centrul de presa al BCR (exista si posibilitatea inscrierii pentru un newsletter). In site se indica activitatile bancare desfasurate de BCR pentru persoanele fizice si juridice, ca si pe piata de capital. Exista o pagina cu cursul valutar, una cu intrebari mai frecvente adresate bancii si una cu adrese e-mail de contact pe directii si sucursale judetene.

www.bnro.ro
Site-ul in romana si engleza al Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Face o prezentare a BNR si a atributiilor sale, a conducerii, consiliului de administratie, organigramei si retelei teritoriale a BNR ca si a registrului bancar din Romania. Sunt indicate publicatii si periodice ocazionale ale BNR, statistica principalilor indicatori, monedele si bancnotele aflate in circulatie. Exista elemente de istorie a banilor si a BNR, muzeul BNR, o pagina de prezentare a Monetariei Statului si una a Imprimeriei BNR, date despre programe de formare profesionala, date de contact si link-uri spre banci comerciale din Romania, ca si spre banci centrale din alte state si organisme financiare internationale. Exista comunicate si anunturi de presa din anii 2000 si 2001, legi bancare si reglementari emise de BNR, cu informatii financiare zilnice de pe piata valutara, monetara si a titlurilor de stat, precum si comunicate de presa. Exista si o pagina de noutati in site (actualizata cu cateva zile in urma).

www.brd.ro
Site-ul Bancii Romane pentru Dezvoltare Groupe SociA