Bancpost a deschis trei noi agentii in Bucuresti, saptamana trecuta, potrivit unui comunicat al bancii, dat publicitatii joi. Reteaua Bancpost ajunge astfel la numarul de 27 de unitati operationale numai in Capitala.


Noile agentii sunt amplasate in zona soseaua Pantelimon la numarul 286, la parterul blocului 41, in sectorul 2, in zona bulevardul Nicolae Grigorescu la numarul 31, la parterul blocului N22, in sectorul 3 si in zona soseaua Pipera- Tunari la numarul 41 in Voluntari.


Deschiderea celor trei sedii se inscrie in politica EFG Eurobank care este actionarul majoritar al Bancpost cu un pachet de 62,73 % actiuni, si are drept scop facilitarea accesului unui numar cit mai mare de clienti la produsele si serviciile bancii.



Bancpost detine in prezent 148 de unitati operationale in intreaga tara, din care 58 de sucursale, 66 agentii si 24 de puncte de lucru. In Bucuresti Bancpost dispune de 27 de unitati operationale din care, o reprezentanta, noua sucursale, opt agentii si noua puncte de lucru.




Sursa: Capital, 09 septembrie 2005