Centrul comercial Baneasa Shopping City a primit sambata distinctia de „Cel mai Luxos Shopping Center” in cadrul galei Romanian Fashion Awards de anul acesta.

Baneasa Shopping City a primit un premiu special in cea de-a patra seara a Bucharest Fashion Week, fiind apreciat de catre juriul galei ca shopping center-ul ce a schimbat conceptul de mall in Romania prin stilul, rafinamentul si brand-urile pe care le promoveaza.

Bucharest Fashion Week s-a aflat anul acesta la cea de-a zecea editie. Evenimentul este organizat de catre FashionTV Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani.

Baneasa Shopping City a fost inaugurat in luna aprilie a acestui aa, in urma unei investitii de de 150 de milioane de euro. Mall-ul are o suprafata inchiriabila de 85.000 mp si dispune de peste 220 de magazine, restaurante, centre de servicii si de distracţie.

Baneasa Shopping City este cel mai mare centru comercial din Bucuresti si face parte din Zona Comerciala Baneasa, zona intinsa pe o suprafata de 450.000 mp. Acesta cuprinde magazinele IKEA, Carrefour, Feeria, Metro, Bricostore, Mobexpert Motor City.

Zona Comerciala Baneasa este parte integrata in Proiectul Baneasa, cel mai mare proiect integrat de dezvoltare urbana mixta din Sud-Estul Europei. Proiectul Baneasa acopera o suprafata de 221 hectare si reprezinta o investite totala estimata de peste 1.8 miliarde euro. Alaturi de Baneasa Shopping City, proiectul mai include alte doua divizii: Baneasa rezidential, Baneasa Business & Technology Park.

Sursa: Baneasa Developments