Baumatic, una dintre cele mai dinamice companii de pe piaţa locală de electrocasnice încorporabile, va prezenta în cadrul BIFE – Târgul Internaţional de mobilă, prima plită cu gaz cu Touch Control din România.

Plita face parte din Colecţia Ombra – Studio Solari şi reprezintă o premieră pentru piaţa locală atât în ceea ce priveşte tehnologia cât şi designul. Plita Ombra Touch Control are un aspect minimalist, cu suprafaţă din cristal, contur din inox fin şlefuit şi suporturi pentru vase realizate din fontă turnată. 

Noua tehnologie permite aprinderea şi controlul precis al flăcării, funcţionarea temporizată precum şi blocarea integrală a comenzilor, atenţie, doar prin simpla atingere a panoului frontal cu un singur deget.

Din aceeaşi gamă fac parte şi un cuptor multifuncţional, o maşină de spălat vase, o plită vetroceramică cu inducţie şi o hotă de perete cu aspiraţie perimetrală.

“Patru produse cu un singur look reprezintă cel mai nou concept pentru o bucătărie modernă. Colecţia Ombra – Studio Solari poate fi testată de către toţi vizitatorii în cadrul BIFE la standul numărul 1 din Pavilionul 15. Participarea noastră la acest eveniment are ca principal scop prezentarea către public a celor mai mai noi tendinţe din lume în materie de electrocasnice încorporabile”, a declarat Valeriu Cobaschi, Directorul General al companiei.

Alături de Ombra Studio Solari, Baumatic va expune la Târg şi liniile Dance Partners, Pythagora şi Slim Line.
De asemenea, Baumatic va prezenta în cadrul evenimentului şi o bucătărie de 3 metri complet echipată cu produse din gama Slim Line, la un preţ total de 3.840 lei.

Baumatic va lansa la Târgul de mobilă şi o ofertă specială destinată celor decişi să aleagă produsele companiei. Astfel, Baumatic va oferi câte o mini-cramă cadou în valoare de 180 de euro clienţilor care vor comanda  un set format din plită, cuptor şi hotă.