Concurs pentru frecvenţele radio-TV de putere mică. Prin Decizia nr. 32 adoptată la sfirşitul lunii martie, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) scoate la concurs frecvenţe pentru staţii locale de radiodifuziune şi canale TV de mică putere. Frecvenţele libere pentru staţiile locale radio, pe unde ultrascurte, sunt puse la dispoziţie de Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologia Informaţiilor i 24 de localităţi. Pentru staţii pe unde medii, CNA scoate la concurs frecvenţe pentru 11 localităţi. Canalele libere pentru staţiile locale de televiziune de putere mică se scot la concurs i 10 oraşe. Dosarele de participare la concursul de acordare a acestor licenţe pot fi depuse la sediul CNA pină pe 14 mai a.c. Decizia nr. 280/2000 referitoare la scoaterea la concurs a frecvenţelor radio de mare putere este abrogată.

Titus Munteanu şi-a dat demisia. Săptămina trecută, Titus Munteanu, directorul canalului TV Rominia 1, şi-a depus demisia, iar Cristian Hadjiculea i-a acceptat-o. Titus Munteanu va semna pentru Antena 1 (se pare), pentru funcţia de director artistic.

Notorious Advertising vopseşte cu poftă. Agenţia de publicitate Notorious Advertising a lansat campania pentru vopseaua K