Academicienii au batut palma cu IP Bucuresti
Regia de Publicitate IP Bucuresti a incheiat un contract de parteneriat cu revista Academia Catavencu, potrivit caruia spatiile de publicitate din respectiva publicatie vor fi gestionate de regie. Contractul a fost parafat pe durata a cinci ani.

Mobila si ulei la Saatchi si Zenith
Agentia de publicitate Saatchi&Saatchi si compania sa de media Zenith au castigat licitatia organizata de Cereol, producatorul uleiurilor de floarea-soarelui Floriol si Unisol.
Saatchi&Saatchi va realiza creatia publicitara, va asigura serviciile de relatii publice si de publicitate neconventionala (BTL) in timp ce Zenith Media va presta serviciile de media.
De asemenea, cele doua agentii au castigat dreptul de a realiza campaniile de relansare si sustinere pe parcursul anului 2000 a producatorului de mobila Neoset pe piata romaneasca.

BBC pierde, Evenimentul Zilei castiga
Doua dintre cele mai importante voci ale programului BBC in limba romana nu vor mai putea fi auzite. Carol Sebestyen si Laurentiu Ciocazeanu au fost cooptati in echipa redactionala a cotidianului Evenimentului Zilei, care-si intareste astfel fortele cu un sef la departamentul „Investigatii”, respectiv „Social”.

CME s-a retras din Ungaria
Central European Media Enterprises (CME) a anuntat, la sfarsitul lunii februarie, ca a vandut postul de televiziune TV3 din Ungaria, al carui actionar unic este, companiei SBS Broadcasting, pentru suma de 16 milioane de dolari. Prin aceasta tranzactie, CME a parasit piata de televiziune din Ungaria si a renuntat la orice pretentie fata de autoritatile ungare care i-au acordat licenta de emisie in 1997 pentru TV3. Referitor la aceasta afacere, Howard A. Knight, vicepresedinte si director executiv al SBS Broadcasting, a declarat: „Decizia CME de a parasi piata ungara de televiziune s-a dovedit o oportunitate pentru noi de a achizitiona o statie la un pret avantajos.”
Central European Media Enterprises este actionarul majoritar al postului de televiziune Pro TV, liderul pietei din Romania. La randul sau, SBS Broadcasting este interesat de mai multa vreme de postul Prima TV, dar oficiali ai operatorului european s-au abtinut sa ne confirme daca au intentia sa cumpere postul romanesc.