BCR a restructurat comisioanele aferente produselor de creditare, in cazul creditelor de consum nesecurizate, prin eliminarea comisionului de analiza (50 RON) si aplicarea unui singur comision initial – comision de acordare (flat) de 3% la valoarea creditului;eliminarea comisionului de administrare lunar (0,05%) si aplicarea unui singur comision lunar (comision de urmarire riscuri) de 0.35% la valoarea initiala a creditului.

In cazul creditelor securizate a fost eliminat comisionul de administrare lunar (0,05%).

Astfel, in cazul creditelor ipotecare si cele de consum garantate cu garantii reale clientii nu mai achita niciun comision lunar.

De asemenea, a fost egalizat comisionul de acordare credit la nivelul de 2,5% indiferent de tipul de dobanda sau valuta creditului solicitat.

Totodata, din oferta bancii au fost scoase produsele de credit cu dobanda introductorie, acestea fiind:
 – Creditul de trezorerie nenominalizat negarantat in lei/valuta cu dobanda fixa in primele 3 luni de creditare, urmata de dobanda administrata/variabila (DIVERS EXTRA/SUPER BCR).
 – Creditul de trezorerie nenominalizat garantat cu garantii reale in EUR, cu dobanda fixa in primul an de creditare, urmata de dobanda variabila (MAXICREDIT SUPER BCR)
 – Creditul ipotecar in lei/valuta, cu dobanda fixa in primii 1, 2 sau 3 ani de creditare, urmata de dobanda de referinta bazata pe ROBOR/EURIBOR (REZIDENTIAL EXTRA/SUPER)
 – Creditului imobiliar CaMIN EXTRA/SUPER.

In finantarea achizitiilor de locuinte, creditul ipotecar REZIDENtIAL EXTRA/SUPER BCR ramane produsul de baza al bancii.