Apa minerală poate fi un bun ajutor atunci când vrei să slăbești. Pe lângă faptul că este benefică în procesul pierderii kilogramelor în plus, aceasta are și efecte pozitive asupra stării de sănătate în general, în special vara, când temperaturile sunt foarte ridicate.
Este important de ținut minte că apa minerală nu ține locul unei diete echilibrate, însă ea ne poate ajuta să ne inhibăm pofta de mâncare. Specialiștii din domeniu spun că senzația de sete se ascunde destul de des sub senzația de foame, mai atunci când ținem o dietă.
În acest mod nici nu este de mirare de ce atunci când suntem deshidratați confundăm nevoia de sete cu cea de foame.
Apa minerală nu are calorii
Atunci când vrem să slăbim este recomandat să consumăm alimente sau băuturi cu un nivel scăzut de calorii, potrivit pentru noi. Apa minerală este un aliat de nădejde atunci când vrem să scăpam de kilogramele acumulate deoarece are 0 calorii. De asemenea, nu are nici zahăr sau grăsimi.
Așadar, apa minerală este cea mai potrivită când pornim pe drumul pierderii în greutate.
Fructele potrivite pentru slăbit
Așa cum spuneam mai sus, pentru a pierde din kilograme este important să nu ne înfometăm și să urmăm un program echilibrat de masă. În acest fel nu numai că slăbim sănătos, dar efectele se vor vedea pe o perioadă mai lungă de timp.
Este importat să introducem în dietă și fructe, iar unele dintre ele chiar ajută la slăbit. Este vorba despre afine, pepene verde și căpșuni.
Afinele au un conținut minim de calorii, sunt bogate în vitamine și sunt benefice pentru tractul urinar. Le puteți consuma seara, dar nu neapărat singure; iaurtul grecesc este un bun acompaniament. Vei avea o gustare nu doar delicioasă, ci și hrănitoare și răcoritoare.
Pepenele verde este atât delicios, cât și nutritiv. Acest fruct este sărac în calorii și cu un conținut ridicat de apă. Îți satisface pofta de zaharină și te hidratează excepțional de bine. Chiar și stors, poate fi consumat sub formă lichidă.
Căpșunile sunt și ele delicioase și nutritive, la fel ca pepenele. Aceste fructe pot fi combinate în numeroase preparate deoarece sunt bogate în vitamina C.