Cu o greutate de numai 565grame (fără baterie) noul proiector cu dimensiuni de 14x12cm, ce vine echipat cu staţie de andocare pentru iPhone sau iPod, asigură distracţia fie că e vorba de o petrecere dată acasă, de o călătorie sau, de ce nu, de prezentări făcute chiar si în mijlocul naturii.
Fiind un dispozitiv “plug‘n play”, GP2 nu necesită instalare şi redă filme sau fotografii cu o diagonală de până la 4m, la o calitate apropiată de cea de home-cinema. În modul standby, când proiectorul este oprit, GP2 poate fi folosit ca sistem audio pentru a reda fişierele din iPhone sau iPod, protejând astfel durata de viaţă a bateriei. Funcţia de încărcare simultană este garanţia distracţiei continue, fără intreruperi pentru alimentare. În plus, cu ajutorul bateriei opţionale, BenQ Joybee GP2 poate asigura proiecţia fără a fi dependent de alimentarea  la priză.

Conectivitatea complexă asigură compatibilitatea noului Joybee GP2 cu aproape orice dispozitiv de divertisment. Prin portul HDMI, noul proiector poate fi conectat la smartphone sau chiar la tableta, un atuu important pentru cei care au nevoie de portabilitate. Totodată, noul mini-proiector poate reda o varietate de formate multimedia, de la videoclipuri/filme cu subtitare (MKV, AVI, MOV, MP4, FLV, 3gp/3g2), imagini (JPEG, BMP, PNG), muzică (MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, m4a), dar si fişiere MS Office (doc, xls, ppt, txt)sau Adobe PDF.

Proiectorul porneşte şi se opreşte instant, economisind în acest fel energie, funcţie utilă mai ales atunci când acesta foloseşte alimentarea pe baterie. Funcţia de auto keystone (ajustarea automată a trapezului) asigură redarea imaginilor într-un dreptunghi perfect, fără deformări obositoare. În plus, lampa de tip LED cu o durată de viaţă de 30.000de ore (în Eco mode) face ca GP2 să fie un proiector utilizabil mai mult de 20 ani fără a necesita întreţinere (4 ore/zi, 52 săptămâni/an).

Noul BenQ Joybee GP2 va fi disponibil pe piaţa din România începând din luna februarie, prin partenerii oficiali BenQ, la un preţ estimativ de 2.689 lei.