BitDefender anunţă încheierea unui parteneriat cu BenQ, în urma căruia, posesorii laptopuri-lor binecunoscutului producător vor putea beneficia de soluţia BitDefender Internet Security. Oferta este valabilă timp de 1 an, incepând cu 1 februarie 2008, pentru laptop-urile comercializate în România, Polonia, Ungaria, Serbia, Croaţia, Bulgaria, Ucraina, Slovacia, Lituania, Letonia şi Slovenia.

Soluţia de securitate BitDefender Internet Security va putea fi descărcată de pe site-ul BenQ. Din momentul instalării, timp de 3 luni de zile, posesorii de laptop-uri BenQ vor beneficia gratuit de varianta completă a soluţiei. La sfârşitul celor 90 de zile, utilizatorii care aleg să cumpere soluţia de securitate trebuie doar să urmeze link-ul din interfaţa produsului, beneficiind de o ofertă specială de preţ.

BitDefender Internet Security oferă protecţie împotriva viruşilor, a atacurilor informatice, a programelor de tip spyware, precum şi a mesajelor electronice de tip spam şi phishing, în acelaşi timp blocând accesul copiilor la site-uri web cu conţinut inadecvat.

Data: 30 ianuarie 2008

Sursa: Softwin