Maine, real,- Hypermarket va deschide cel de al 15-lea magazin din reţeaua dezvoltată în România şi al doilea magazin din Bucureşti, în urma unei investiţii totale de 22,5 milioane de euro.

Al doilea hipermarket real,- din Capitală este amplasat în cartierul Berceni, pe strada Drumul Dealul Bisericii nr. 67-109, fiind primul magazin deschis în acest an de companie.

Planurile de extindere ale reţelei în 2008 prevăd deschiderea a 7 noi unităţi comerciale, cu o investiţie de 150 de milioane de euro. La sfârşitul anului 2008, real,- Hypermarket România va deţine o reţea operaţională de 21 de hipermarketuri.

Noul magazin se desfăşoară pe o suprafaţă totala construită de aproape 14.000 metri pătraţi, dispune de o suprafaţă utila de vânzare de peste 7.320 de metri pătraţi şi beneficiază de o parcare terana cu o capacitate de 600 de locuri.

real,- Berceni vine cu o ofertă variată pe ambele sectoare – alimentar si nealimentar – cele 40.000 de produse comercializate fiind în proporţie de 80% de la producători şi furnizori locali.

Pentru o experienţă completă de cumpărături, hipermarketul real,- Berceni propune clienţilor săi o galerie comercială adiacentă de peste 2500 de metri pătraţi care găzduieşte 17 magazine din cele mai diverse domenii, precum: farmacie, librărie, magazin pentru copii, telefonie mobilă, îmbrăcăminte pentru toate gusturile, presă, bijuterii, optică medicală, cafenea etc.

Magazinele sunt operate de companii de prestigiu, sub branduri cunoscute publicului bucureştean: Drogerie Markt, Secuiana, Mondex, Di Nano, Sense, Alabala, B&B, Inmedio, Orange, Germanos, Farmaplanet, Meda, Plus Optic, red&blue café.

Divizia real,- Hypermarket face parte din grupul METRO, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent în 31 de ţări, unde deţine peste 2.200 de magazine în care lucrează in jur de  280.000 de angajaţi.

Data: 9 aprilie 2008

Sursa: real