Developerul Bermo Group vizeaza investitii de peste 70 de milioane de euro in proiecte rezidentiale la nivel national, dupa ce pana acum activitatea firmei s-a concentrat numai in zona Aradului. 

Compania vizeaza construirea unor imobil de apartamente in Brasov, pe un teren cu o suprafata de 10.000 mp, cu o investitie de aproximativ 9,5 milioane de euro. 

Suprafata construita a proiectului va fi de circa 20.000 mp, iar in prezent sunt elaborate planurile tehnice. Finantarea proiectului va fi asigurata in proportie de 15 la suta din surse proprii si 85 la suta din credite bancare. 

“Am achizitionat terenul in cursul lunii iulie, alegand sa ne extindem in Brasov deoarece, potrivit studiilor proprii, orasul are un potential de dezvoltare ridicat, iar cererea de locuinte este in crestere”, declara Flavius Esnican, director de marketing al Bermo Group.  

Bermo are programte investitii totale de peste 70 de milioane de euro in urmatorii doi ani, miza fiind consolidarea pozitiei pe piata imobiliara din Arad si extinderea catre alte zone de oportunitate la nivel national Grupul opereaza in domeniul imobiliar din anul 2004. Actionarii principali ai Bermo Group SA sunt Imotrust SA, care detine 58,25 la suta, si omul de afaceri Valentin Morar cu 41,74 la suta. 

Principale produse imobiliare ale Bermo Group sunt ansamblurile de vile Axa 1 si Axa 2, blocurile de apartamente Bermo Rezidence, Bermo Orizont si Bermo Ambient, si ansamblul de birouri si apartamente Bermo Plaza.

 

Sursa: Capital