Distribuitorul de jocuri pentru PC-uri şi console Best Distribution a înregistrat în primele şase luni o creştere a vânzărilor cu 29%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar numărul de jocuri vândute, către distribuitori, de la începutul anului, a fost de peste 200.000 de unităţi.

Categoria de jocuri pentru PC reprezintă 60% din portofoliu companiei, restul fiind pentru console. „În primele şase luni ale lui 2009 s-au simţit creşteri. Ne menţinem targetul de opt milioane de euro de la începutul anului”, a declarat, Andreea Allardin, directorul general al companiei. Numărul de jocuri vândute, către distribuitori, de la începutul anului 2009 a fost de peste 200.000 de unităţi.

Ea a adăugat că vânzările online au întâmpinat dificultăţi în prima jumătate a anului, deoarece clienţii cumpără jocurile din Marea Britanie, datorită preţurilor mai scăzute.

Best Distribution importă şi comercializează produsele companiilor Electronic Arts, Activision, Blizzard, Take 2 Interactive, Capcom, Eidos, Atarii şi Codemaster, la care se adaugă alţi producători mai mici.

SURSA: Mediafax