Haxburry Diamonds va comercializa bijuteriile sub marca proprie prin intermediul CharityGift.ro, magazinul online în care fiecare produs conţine o donaţie.

Bijuteriile Haxburry sunt din aur, alb sau galben, de 18 K si 14 K, cu diamante naturale marca Haxburry, fabricate manual in Marea Britanie. Aceastea sunt create în serii foarte mici, de 3-4 bucăţi din fiecare model.
Noile bijuterii – inele, cercei, brăţări şi pandantive – se găsesc de astăzi în secţiunea special creată “bijuterii” şi în cauza “social”. Transportul în România şi asigurarea sunt suportate de către furnizorul bijuteriilor. Preţul bijuteriilor este identic cu cel practicat în toate magazinele Haxburry, pentru că nu se percepe niciun comision din partea CharityGift.ro.

De asemenea, 5% din preţul fiecărei bijuterii cumpărate va fi donat automat către Organizaţia Salvaţi Copiii. CharityGift.ro este un proiect de voluntariat, cu peste 20 de voluntari în întreaga ţară.

“Ne implicăm în acest proiect pentru ca am considerat că este datoria noastră să ajutăm tinerii aflaţi în dificultate. Proiectul voluntarilor CharityGift.ro ne oferă o oportunitate inedită de a ne implica, iar persoanele cu care am ales sa lucrăm dovedesc o mare pasiune pentru cauza copiilor defavorizaţi”, a declarat Siegfried Cristofor, directorul Haxburry Ltd. Romania.

SURSA:  CharityGift.ro