Ryanair, operatorul low cost care efectuează curse în România doar de la Constanța, a pus la dispoziție, începând de azi, bilete al căror preț pornește de la opt euro pe segment. Astfel o cursă Constanța-Pisa efectuată în perioada 2-9 februarie costă 16 euro.
De aproape cinci ori mai scumpă este o călătorie de la București la Londra, în perioada 10-18 februarie, indiferent dacă se optează pentru Blue Air sau Wizz Air. La ambele companii aeriene tariful este de aproximativ 80 de euro. Aproape 100 de euro costă un zbor București – Larnaca, programat pentru sfârșitul lunii ianuarie.
Biletul pentru aceași cursă, însă efectuată începând cu a doua săptămână a lunii februarie cu retur în a treia, poate fi achiziționat cu aproximativ 45 de euro (Wizz Air). Tariful este valabil și pentru zborul București- Napoli. Pentru Roma, biletul de avion poate fi cumpărat și cu 40 de euro (8-16 februarie), aceeași bani putând fi plătiți și pentru Milano (14-22 ianuarie).
Ceva mai ieftin, 35 de euro, costă un zbor dus-întors București-Catania (Blue Air), dacă este efectuat în perioada 10-17 februarie. În aceași perioadă, o cursă către Nisa costă 80 de euro, iar către Malaga 120 de euro.
Aproape 140 de euro costă un bilet dus-întors către Dublin, la compania Aer Lingus, dacă se optează pentru perioada 29 ianuarie-8 februarie.
Cea mai nouă promoție de la Air France permite achiziționarea unui bilet până la Paris cu doar 149 de euro, condiția fiind ca acesta să fie cumpărat până la finalul lunii. Aceași codiție și pentru zborurile KLM către Amsterdam, numai că promoția oferă bilete la 139 de euro.