BitDefender a lansat versiunea 10 a suitei de solutii de securitate BitDefender, adaptata pentru sistemul de operare Windows Vista bazat pe tehnologia de 32 de biti, informeaza site-ul companiei. 

Solutiile BitDefender Internet Security v10, AntiVirus Plus v10 and AntiVirus v10 ofera diferite tipuri de protectie antivirus utilizatorilor individuali cat si companiilor. Utilizatorii actuali ai solutiei BitDefender isi pot upgrada gratuit solutia cu versiunea compatibila Windows Vista. 

“Desi Windows Vista sustine ca are multe upgrade-uri de securitate, consumatorii trebuie sa fie constienti ca hackerii inca incearca sa submineze sistemul si sa infecteze computerele”, a declarat Carmen Maierean, BitDefender Product Manager. 

BitDefender este o suita de peste 54 solutii de securitate IT utilizate de peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, din circa 180 de tari. BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului Softwin si are  reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA. 

Sursa: Capital 23 Ianuarie 2007