Furnizorul de solutii antivirus a lansat produsele BitDefender Security for Mail Servers, BitDefender Security for Exchange si BitDefender Security for Samba, destinate companiilor mici si mijlocii, informeaza un comunicat remis redactiei. Prin cele trei solutii lansate, Bitdefender vizeaza piata solutiilor antivirus pentru companii, estimata in 2007 la 3 milioane euro.

Solutiile BitDefender Security for Mail Servers si BitDefender Security for Exchange integreaza antivirus, antispyware, antispam, antipishing si motoare de filtrare a continutului si a atasamentelor. De asemenea, includ  filtrul de imagini NeuNet, creat de BitDefender pentru serverele de mail. BitDefender Security for Samba ofera protectie antivirus si antispyware pentru serverele de fisiere Samba, scaneaza automat fiecare document partajat si elimina amenintarile informatice, pastrand reteaua curata.  

Toate cele trei noi produse pentru serverele de mail beneficiaza de B-HAVE, tehnologia BitDefender care analizeaza comportamentului aplicatiilor cu potential periculos in interiorul unui sistem virtual, astfel incat orice amenintare noua este depistata instant.  

Cu ocazia lansarii solutiile, BitDefender si-a lansat si noul site care contine atat informatii detaliate despre toate produsele si tehnologiile companiei, cat si un Centru de Securitate care va prezenta cele mai noi informatii privind virusii care circula pe Internet.

Sursa: Capital