BitDefender, divizia de securitate IT Softwin, a realizat o versiune de testare a solutiei sale BitDefender Internet Security 10, destinata noului sistem de operare Windows Vista anunta un comunicat al companiei. BitDefender Internet Security  ofera protectie impotriva amenintarilor precum virusi, spam-uri, codurilor ascunse (malware, spyware si altele), are functii de firewall si control parental. 

“Lansarea versiunii Beta a BitDefender Internet Security v10 pentru Vista face parte din campania companiei de sustinere a clientilor nostri, pentru a trece fara probleme la noul sistem de operare al Microsoft”, a declarat Carmen Maierean, product manager la BitDefender. 

BitDefender Antivirus si Antivirus Plus vor avea si ele o versiune pentru Windows Vista, iar versiunile comerciale ale produselor BitDefender pentru Windows Vista vor fi disponibile incepand din ianuarie 2007, odata cu aparitia noului sistem de operare Microsoft. 

Clientii BitDefender vor beneficia gratuit de versiunea pentru Windows Vista indata ce va fi lansata. 

BitDefender este o suita de peste 54 solutii de securitate IT utilizate de peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, din circa 180 de tari. BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului Softwin si are  reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.

Sursa: Capital 8 Decembrie 2006