Încă de la primele minute ale campaniei, numărul vizitelor pe site a crescut de peste 100 de ori în comparație cu media traficului din ultima lună, fapt care a surprins și a produs pe alocuri suprasolicitarea serverului.  

După câteva ore de la startul promoției de astăzi, vizitatorii Koyos.ro au plasat comenzi a căror valoare a depășit cuantumul comenzilor preluate în mod obișnuit într-o săptămână.

Din comenzile procesate până în acest moment, utilizatorii s-au arătat interesați în special de ofertele pentru consolele de jocuri, pentru aparate foto și televizoare, ceea ce demonstrează că mulți cumpărători au decis să folosească această ocazie pentru achiziționarea produselor care în mod obișnuit se află pe lista cadourilor pentru sărbătorile de iarnă.

Vizitatorii Koyos.ro au la dispoziție o selecție de peste 100 de produse aflate în promoția ”Black Friday”, cu reduceri de până la 77% la unele produse din stoc.

Din totalul comenzilor preluate astăzi de Koyos.ro până în acest moment, peste 75% sunt pentru produse aflate în promoția ”Black Friday”. Campania continuă până la 23:59 sau în limita stocului disponibil.