Compania aeriană Blue Air va opera în orarul de vară două noi destinaţii cu plecare din Bucureşti – Florenţa şi Dublin, biletele fiind deja puse în vânzare.

Orarul de vară al operatorului Blue Air, care începe în 28 martie şi se încheie în 30 octombrie, va fi mai bogat cu încă o legătură cu Italia, ajungând la nouă oraşe din această ţară unde compania operează zboruri. Cursele pe ruta Bucureşti – Florenţa zilnice de luni pînă vineri, iar tarifele pornesc de la 39,99 pentru o călătorie dus-întors, cu taxele incluse.

Capitala Irlandei este a doua noutate dein portofoliul operatorului român de zboruri low-cost. Zborurile Bucureşti – Dublin vor fi operate în zilele de luni  şi vineri, iar începând din 1 iunie va fi şi miercurea o cursă, iar preţul unui bilet porneşte de la 39,99 euro pentru o singură călătorie, cu toate taxele incluse.

Blue Air a mai introdus în orarul de vară o nouă cursă care leagă alte ţări decţt România, Larnaca – Milano, prin care încearcă să-şi mărească cota de piaţă în sfera zborurilor intraeuropene. De asemenea, pe ruta Bacău – Roma, amărit frecvenţa cu încă o cursă.

SURSA: Blue Air