Potrivit sursei citate, BMW şi Mini au fost desemnaţi câştigători ai ‘Best Cars’ cu patru modele: MINI în Clasa mini, BMW Seria 3 în Clasa medie, BMW Seria 5 în Clasa mare şi BMW X6 în Clasa off-road.

La acestea se adaugă clasări pe poziţia secundă pentru BMW Seria 1, BMW Seria 7, BMW Z4, BMW X5.

De asemenea, dintr-un total de opt clase unde sunt reprezentate, modelele BMW şi MINI au ocupat poziţii în primele două clasate pentru şapte clase.

În plus, BMW a câştigat încă o dată pe prima poziţie în ceea ce priveşte suma calităţilor mărcii, urmat de ceilalţi producători premium germani.

Pe parcursul anului 2010, BMW a ocupat constant prima poziţie în topul mărcilor de automobile într-o serie variată de studii, fie că este vorba despre aprecierea publicului sau despre părerea specialiştilor.

Este cazul sondajului ‘Best Auto’, realizat de către revista ‘Auto Motor şi Sport’, unde BMW s-a impus constant în ultimii ani, la fel cum este cazul ‘High Impact Brands’, realizat de revista BIZ şi compania Synovate, unde marca germană a ocupat prima poziţie pentru al doilea an consecutiv.

‘Best Cars’, cel mai cunoscut sondaj de opinie din domeniul auto, este organizat de ‘Auto motor und sport’ în 16 ţări din Europa, iar rezultatele sunt centralizate şi prelucrate în Germania.

Pentru ediţia din 2011, au participat 4.721 cititori din România ai revistei ‘Auto motor şi sport’.
SURSA: Agerpres