De la începutul războiului, mai mulți specialiști au început să-i analizeze mișcările președintelui rus, Vladimir Putin, pentru a afla dacă acesta suferă de o anumită boală. Iată la ce concluzii au ajuns specialiștii.
Mai mulți oficiali americani susțin că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este posibil să fie instabil din punct de vedere psihic. Se pare că acesta are ieșiri tot mai nervoase și se ceartă chiar cu oamenii din jurul lui. Presa internațională scrie că liderul de la Kremlin își pune oamenii să îi testeze mâncarea în laborator înainte de fiecare masă.
Toate aceste reacții i-au determinat pe specialiști să îl analizeze mai atent pe Vladimir Putin.
Printre aspectele care stârnesc suspiciuni în privința președintelui rus se numără și intervențiile estetice. Buzele nu mai sunt aceleași, iar schimbări se văd și la nivelul ochilor.
De ce boală suferă Vladimir Putin?
Specialiștii spun că operațiile estetice ar ascunde, de fapt, alte probleme de sănătate. Potrivit acestora, este posibil ca Vladimir Putin să sufere de dismorfofobie, o tulburare psihică prin care persoana afectată are o preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor.
Au ieșit la iveală și detalii cu privire la stilul său de viață. Mâncarea lui Vladimir Putin ar fi testată în laborator înainte de a-i fi servită. Din dieta sa nu lipsesc peștele, brânzeturile și legumele. Nu prea consumă alcool și nu este fan al băuturilor carbogazoase occidentale.
În plus, de la începutul pandemiei, se pare că toți vizitatorii președintelui rus trebuie să se dezinfecteze riguros înainte să se întâlnească cu acesta.
Vladimir Putin a semnat Occidentul e în stare de șoc
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, i-a atacat pe occidentali, susținând că aceștia se comportă ca nişte bandiţi. El a ținut însă să sublinieze că lumea este prea mare pentru ca Europa şi America să izoleze o țară ca Rusia.
Dmitri Peskov a avertizat că Occidentul se implică într-o „ticăloşie economică” împotriva Rusiei, iar Moscova va riposta. Fără a menționa care va fi reacția Kremlinului, Peskov a arătat acesta va fi în conformitate cu interesele Rusiei.
„Acest lucru nu înseamnă că Rusia este izolată”, a declarat Peskov reporterilor.
Lumea este prea mare pentru ca Europa şi America să izoleze o ţară
„Lumea este prea mare pentru ca Europa şi America să izoleze o ţară, şi cu atât mai mult o ţară atât de mare ca Rusia. Există mult mai multe ţări în lume”, relatează DPA.
În opinia sa, dacă SUA ar impune sancţiuni asupra exporturilor de energie ale Rusiei, acest lucru ar provoca un şoc considerabil pieţelor energetice.
Kremlinul a apărat sâmbătă „fermitatea” necesară a legii care reprimă „informaţiile înşelătoare” despre armata rusă pentru a contracara un „război informaţional”, care, potrivit acestuia, este purtat împotriva Rusiei în legătură cu conflictul din Ucraina, transmite AFP.