Brandient a castigat premiul Bronze la Pentawards 2009 in categoria “Food”, pentru designul ambalajului Papane (semipreparate din carne de pui), din portofoliul companiei romanesti Transavia. Ambalajul este semnat de designerii Brandient Bogdan Dumitrache si Cristian Petre.

“Cred ca juriul a rasplatit curajul. Curajul clientului, care a respins rutina ambalajelor ‘frumoase’, dar banale. Si curajul Brandient, de a propune un asemenea concept. Ma bucur ca solutia noastra (care nu sacrifica packshot-ul, ci, dimpotriva, il imbogateste) a fost apreciata prin acest premiu. Pacat ca juriul nu intelege romaneste. Numele in sine, Papane, merita un mic Pulitzer.” — Bogdan Dumitrache, Senior Designer, Brandient.

La Pentawards 2009, Brandient a mai primit si o nominalizare in categoria “Other Markets” pentru ambalajul solutiilor complexe de HR Management MyStaff, desenat si dezvoltat de Cristian ‘Kit’ Paul.  Juriul editiei din acest an a fost compus din personalitati ale lumii designului, precum Bruce Duckworth, Lars Wallentin sau Karim Rashid. Pentawards este cea mai importanta competitie internationala dedicata in exclusivitate designului de ambalaj. Prezentarea cazurilor premiate este disponibila pe site-ul Pentawards (www.pentawards.org).

Brandient este compania dedicata consultantei in strategie, design si valoare de brand si se ocupa, prin excelenta, de crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii™. Brandient furnizeaza servicii integrate de consultanta in marketing si branding, servicii creative de identitate verbala si vizuala, design de ambalaj, comunicare de brand, servicii de brand engagement etc. Avand reputatia unei echipe de specialisti cu experienta remarcabila in management, marketing, design si comunicare, Brandient este specializata in crearea si revitalizarea unor proiecte de mare anvergura, printre care: rebrandingul CEC Bank, rebrandingul Domo, al grupului farmaceutic Europharm, al TVR, al Societatii Nationale de Radiocomunicatii Radiocom, al lantului de retail Flanco, al lantului de retail Dedeman, al companiilor Astral, Albalact, Novensys, Smartree, Fabryo, TBI Romania, Ventrust, Ceramica Iasi, etc., precum si crearea brandurilor Fulga, Credisson, Estima, Domenia, Fonomat, Tuca si Asociatii, Qualians, Verida, Zuzu, QFort, Fragedo, EllaBella, Frateus etc. Mai multe informatii pe websiteul companiei (www.brandient.com).