Campania de lansare in comunicare dezvoltata de Brands&Bears pentru crema de branza Hochland Creme reprezinta un prim pas in strategia de consolidare a pozitionarii premium a acesteia.

Pentru a atinge obiectivele precise pe care Hochland Creme le are pe piata branzeturilor, s-a optat pentru o comunicare tonica, dinamica, axata pe atributele produsului cunoscute deja de consumatorii care au gustat pana acum macar unul din cele trei sortimente: clasic, verdeata, castraveti.

Mesajul central al campaniei a fost dezvoltat pornind de la pozitionarea inedita a Hochland Creme in functie de momentul de consum. Pentru a sustine acest suflu nou de diferentiere in categorie, echipa de creatie si-a propus sa surprinda emotiile reale ale unei familii care se bucura de o gustare pe cat de hranitoare, pe atat de usor de consumat.

Spotul TV surprinde cu umor o situatie inedita in care un pusti simpatic pregateste in joaca sandvisuri cu Hochland Creme pentru parinti sai, ca parte din ritualul sau de ‘majordom’ din acea dimineata. Creativitatea unui copil si reactiile amuzate ale adultilor devin astfel elemente emotionale ale unui moment memorabil in familie.

“Pentru mai tanarul brand Hochland Creme am venit cu o poveste amuzanta, care sa se inscrie in comunicarea Hochland de pana acum, dar care in acelasi timp, sa aduca un plus de umor si de prospetime”, a declarat Cristina Lambru, Creative Director.

Hochland AG este o companie de familie avand sediul la Heimenkirch in Allgau, Germania. De la inceput compania s-a concentrat exclusiv asupra productiei, prelucrarii si comercializarii de branzeturi. Prezenta de mai bine de 10 ani in Romania, Hochland este prezenta in toate segmentele semnificative de branzeturi. Branza Hochland este vanduta in peste 50 de tari de pe toate cele cinci continente, numele fiind sinonim cu calitatea si permanenta inovatie de produse.

Brands&Bears este o agenţie de publicitate full-service, înfiinţată în 2002, care are în portofoliul de clienţi companiile Unilever, Ursus Breweries, JTI, Ringier, BIC, Dobrogea, Intersnack, Lafarge, Elite.