Tableta Allview AllDro a companiei braşovene are un ecran de 7 inch şi sistem de operare Android, la fel ca tablet-PC-ul sud-coreenilor.
Memoria internă va fi de 2 GB, însă va putea fi extinsă la 32 de GB, memoria pe care o are şi Galaxy Tab. Ceea ce nu are tableta Allview AllDro este o cameră foto, în schimb utilizatorii vor putea accesa Internetul via Wi-Fi timp de 6 ore şi vor putea asculta până la 30 de ore de muzică,

Tableta este produsă în China după cerinţele companiei Visual Fan, la fel ca şi în cazul telefoanelor mobile dual SIM. Preţul va fi de 200 de euro.

Visual Fan a fost înfiinţată în anul 2002, în Brasov. Iniţial, compania a comercializat doar produse electronice şi electrocasnice, iar începand cu anul 2007 a adăugat în portofoliu softul şi sistemele de navigare.
În primăvara anului 2008, Visual Fan a pătruns pe piaţa telefoanelor mobile dual SIM, iar anul trecut a vândut 15.000 de astfel de terminale.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/J7ifSpsLysA?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/J7ifSpsLysA?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>