Noul restaurant deschis în zona food-court a  Bucureşti Mall (Vitan) este cea de-a opta unitate deschisă de burger King pe piaţa românească. Restaurantul are o suprafaţă de 110 mp şi a ajutat la crearea a 30 de noi locuri de muncă.

Cu ocazia noii deschideri, Thomas Berger, Division Vice President Burger King pe Europa Centrala şi de Est a declarat: “Suntem încântaţi că am deschis cel de-al optulea restaurant în România şi că reuşim să creem noi locuri de muncă în zonă. Atribuim succesul ultimului an parteneriatului foarte puternic cu Atlantic Restaurant System, compania care deţine franchiza Burger King în România şi sperăm să servim în continuare clienţii cu cei mai buni burgeri de pe piaţă.”

Remus Tiucă, General Manager Atlantic Restaurant System a spus: “Suntem foarte bucuroşi că reuşim să contribuim la creşterea brandului Burger King în Romania. Decizia deschiderii unui nou restaurant în Bucureşti Mall este dovada faptului că suntem angajaţi în servirea clienţilor noştri cu cele mai bune produse.”

În aprilie 2008 Burger King a deschis în Romania primul restaurant în Băneasa Shopping City, ritmul de dezvoltare fiind apreciat la deschiderea unei locaţii la fiecare două luni.

Burger King operează peste 11.700 de restaurante în cele 50 de state din SUA şi în alte 74 de ţări. Aproape 90% dintre restaurantele Burger King sunt deţinute şi operate de francize independente, multe dintre ele fiind afaceri de familie.