Bursa de Reclama a adaugat recent la platforma de publicitate online şi solutia de servire a reclamelor pre-roll în playerul video.

“Am decis organizarea acestei promoţii pentru a populariza noul serviciu. Publicitatea în playerul video aduce rezultate de până la zece ori mai bune decât bannerele clasice, deoarece atenţia utilizatorului este concetrată pe spaţiul din player. Un alt aspect important îl reprezintă realizarea unei targetari în funcţie de anumiţi parametri, acest lucru conducând la obţinerea unui clickthrough rate (CTR) peste medie”, explică Valentin Oeru, directorul general al Bursei de Reclamă.

Campaniile gratuite pot avea o durată de maximum 2 zile, în limita spaţiului disponibil pe 220.ro. Toti participanţii la această promoţie vor avea acces la statistici în timp real care îi vor edifica asupra performanţelor campaniei.

220.ro este site-ul românesc cu cel mai mare trafic pe zona video, cu peste 1,7 milioane de utilizatori unici în august, potrivit trafic.ro. Pe 220.ro se vizualizează zilnic circa 500.000 de clipuri video şi se transmit în mediul online peste 10.000 de recomandări.

Condiţii tehnice pentru reclamele în video

Reclamele vor fi servite la începutul filmului (în regim pre-roll) şi vor avea o durată de maximum 10 de secunde. Cei care doresc o campanie trebuie să aibă la dispoziţie un fişier în orice format video sau chiar în format flash (.swf).

Bursa de reclamă vă propune o interfaţă foarte uşor de folosit, cu ajutorul căreia va puteţi seta campaniile în câteva minute şi ţinând cont diversele soluţii de targetare a campaniei, soluţii ce permit servirea reclamei în zonele de interes şi către cei care fac parte din publicul ţintă.

Pentru a beneficia de promoţia oferită de Bursa de Reclamă, trimiteti un email cu comanda şi detaliile de contact la ana.trandaburu@tradeads.eu.

Pentru campaniile introduse normal, în afara promoţiei, Bursa de Reclamă utilizează acelaşi mecanism de determinare a preţurilor în funcţie de cerere şi ofertă (GSP), putând fi implementate campanii cu preţuri începând de la 0.5 euro /1.000 de afişări.