Orange România a lansat marţi două servicii noi, unul de asigurare de daune pentru telefonele mobile, care acoperă reparaţiile sau înlocuirea lor, şi unul de reciclare în sistem de buy-back a aparatelor şi a altor echipamente.

„Asigurarea pentru telefon, card de date şi modem acoperă riscurile unor evenimente neprevăzute, precum accidentele, şi completează garanţia oferită de producători la achiziţionarea unui aparat, care include reparaţii doar pentru defectele datorate componentelor sau manoperei”, se arată într-un comunicat al Orange.

Poliţa: 1,95 euro pe lună

Abonaţii operatorului pot încheia o poliţă de asigurare a telefonului mobil prin London General Insurance, pentru 1,95 euro pe lună, valoarea asigurată fiind de 4.000 lei. Poliţa oferă acoperire atât pentru reparaţii în cazul unor daune parţiale, cât şi pentru înlocuirea aparatelor în eventualitatea producerii unor daune totale.

Serviciul buy-back, valabil şi pentru cei care nu sunt clienţi Orange

Serviciul buy-back se adresează celor care vor să-şi înlocuiască terminalul cu unul nou sau să îl recicleze, fie că sunt sau nu clienţi Orange.

„După evaluarea terminalului, aceştia primesc un cupon de reducere cu valoarea cuprinsă între 10 şi 190 de euro, pe care îl pot folosi pentru a cumpăra orice telefon, laptop, accesoriu sau cartelă PrePay din Orange shop. Terminalele vechi vor fi colectate, predate către un furnizor autorizat, recondiţionate şi apoi redistribuite pe piaţa din Asia. Telefoanele care prezintă defecte majore vor fi preluate şi reciclate în conformitate cu reglementările în vigoare”, se precizează în comunicat.

Orange România, liderul pieţei de profil, are 10,694 milioane de clienţi, concurenţii să fiind Vodafone, Cosmote şi RCS&RDS.

SURSA: Orange