Noul magazin, adresat în special adolescenţilor şi tinerilor, ocupă un spaţiu 210 mp, urmând să fie deschis pe 31 mai, odată cu inaugurarea ansamblului urbanistic Palas.

Tot aici, olandezii vor deschide şi un magazin C&A (1.150 mp), al 21-lea din reţeaua locală.

Palas Mall va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.500 mp şi 132 de magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 săli şi una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific internaţional, hypermarket Auchan, zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi de entertainment.

Palas Shopping Street va fi prima stradă comercială de nivel occidental din România şi va totaliza 35 de magazine, desfăşurate pe o suprafaţă închiriabilă de 6.600 mp.

Printre competitorii C&A pe piaţa locală se numără reţele de magazine precum Zara, H&M, Mango, New Yorker, Debenhams. Cu peste 35.000 de angajaţi în lume, C&A, parte a grupului Cofra, opereaza peste C&A operează peste 1.540 de magazine în 20 de ţări europene înregistrând afaceri anuale de peste 6 miliarde de euro.

Cofra Holding, cu sediul în Elveţia, este controlat de familia olandeză Brenninkmeijer care deţine activităţi şi în domeniul imobiliar, servicii financiare, fonduri de investiţii şi energie regenerabilă.