Magazinul, care se va întinde pe două nivele, va fi deschis la toamnă şi va fi unul dintre cei mai importanţi chiriaşi ai mall-ului.

„Reţeaua noastră de retail se extinde rapid atât în ţară, cât şi în Bucureşti, unde vom inaugura a patra unitate în cadrul Iris Auchan Shopping Center. Am ales acest amplasament datorită potenţialului de dezvoltare al zonei şi accesibilităţii la un catchment de peste 740.000 de locuitori. Magazinul de aici va reprezenta una dintre unităţile etalon pentru această piaă. C&A va oferi clienţilor săi din Iris Shopping Center peste 45.000 de articole”, a declarat Markus Wagenhofer, Director of Selling SEE.

Mallul din Titan se află în prezent în renovare, atât din punct de vedere al designului, cât şi al mixului de chiriaşi.

Oasis Shopping Center Services este divizia specializată în oferirea de servicii dedicate de administrare comercială şi tehnică pentru sectorul de retail a Oasis. Portofoliul administrat în România de Oasis Shopping Center Services cuprinde peste 75.000 mp, în proiecte de retail din oraşe precum Reghin, Tecuci, Făgăraş, Botoşani, Sibiu, Roman, Adjud, Târnăveni, Lugoj şi Hunedoara.