Retailerul fashion C&aA isi face intrarea pe piata din Romania prin deschiderea primului magazin in cadrul centrului comercial Militari Shopping Center.

Pana la finele anului in curs, C&A vizeaza deschiderea a inca 2 sau 3 noi magazine, au declarat pentru Capital.ro oficialii companiei.

“Am planificat sa deschidem pana la 3, 4 magazine anul acesta in Romania. In mod cert, extinderea C&A in Romania este strans legata si de dezvoltarea economica a tarii, pentru ca nici noi nu putem neglija actuala situatie economica. Trebuie sa luam in calcul si acest aspect, sa actionam cu precautie, pentru ca si noi suntem influentati de intreaga piata: consumatori, investitori, retaileri”, au spus reprezentantii C&A.

In acest sens, retailerul se va concentra pe ocuparea de spatii in centre comerciale, luand in calcul insa si locatiile stradale.

Prima unitate deschisa de retailer va avea o suprafata de vanzarea de 1.850 de metri patrati si se va adresa atat femeilor si copiilor, cat si barbatilor. C&A din Militari aduce toate marcile prezente in magazinele din Europa: Canda, Yessica, Your Sixth Sense, Rodeo, Clockhouse, Jinglers, Angelo Litrico, Westbury, Baby Club, Here & There, Palomino.

“Am ales locatia din Militari Shopping Center ca poarta de intrare pe piata din Romania pentru a beneficia de expertiza in materie de comportament al consumatorilor, cat si de puterea de cumparare din cea mai dezvoltata zona a tarii, Capitala”, au argumentat oficialii C&A.

Operatiunile din Romania vor fi controlate de catre CEE Head Office din Austria.

C&A are mai mult de 100 de filiale in 7 tari est europene si 1.200 de filiale in intreaga lume, cu un numar de peste 35.000 de angajati.