Împreună de 25 ani și căsătoriți de 12, Cabral și Andreea Ibacka au doi copii: Namiko și Tiago. Actrița și prezentatorul tv sunt mereu plecați la filmări, iar timpul liber îl dedică în special copiilor.

Într-un interviu recent, Cabral a dezvăluit obiceiul de la care el și Andreea nu se abat niciodată.

Aflat la filmările noii sale emisiuni Cabral a vorbit despre secretul pe care îl împarte cu soția sa pentru bunul mers al lucrurilor.

„Andreea este critică și cu ea, și cu mine. Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu, oamenii încearcă să se menajeze ca să nu strice feng-shui-ul.

În ceea ce privește meseria, însă, atunci când cineva îți dă mărimea succesului sau eșecului sincer, fără orgolii, fără supărări, fără apăsări, te ajută foarte mult. Dacă există sugestii, și dacă ele sunt cerute de soția mea în momentul respectiv, i le dau”, a spus vedeta Pro TV.

„Mă cert singur când mi se pare că nu fac bine ceva. Sunt genul care dacă mă uit la mine, îmi aduc cinci critici. Mă uit a doua oară, mai adaug trei critici, a treia oară la fel. Mereu găsesc lucruri pe care le puteam face mai bine.

Sunt genul de om care apreciază ce este bun și la alții, și la el. În același timp, la alții nu vânez greșelile, mie mi le vânez pentru că știu că se poate mai bine. Așa ajungem să creștem”, a mai mărturisit Cabral.

Filmează pentru „Săriți de pe fix”

Cabral filmează intens pentru premiera noii sale emisiuni de la Pro TV – Săriți de pe fix. Filmările sunt în plină desfășurare. Platoul emisiunii este unul atipic, cu un living înclinat și o baie cu susul în jos.

Sunt câțiva invitați permanenți, iar printre aceștia îi amintim pe Ansia Gafton, Alex Bogdan, Anca Dinicu Mihai Rat, Emily Burghelea și Paul Ipate.

Invitații permanenți, dar și cei speciali, vor fi nevoiți să improvizeze în condiții total atipice. Cabral, care este moderatorul emisiunii a dat puțin din casă, dar a spus și care este, în opinia lui, secretul pentru un show reușit.

Improvizația este de bază

„Formatul este complicat și greu. Nu este o rețetă fixă, are doar câteva guideline-uri (direcții după care să te ghidezi – n.r.). Se bazează mult pe improvizație.

Dacă ai echipa care trebuie și direcția care trebuie și echipa funcționează și indivizii sunt mișto, ai șanse mari să iasă bine. În același timp, ai șanse mari să iasă și prost pentru că este improvizație. Riscurile sunt foarte mari.

Omul de pe scaun trebuie să simtă emoțiile pentru că acel conținut pe care îl livrează să fie așa cum trebuie. Dacă este relaxat, nu este bine, așa că trebuie să fie puțin smotocit”, susține Cabral.