Call of Duty: Black Ops  este un joc de tip first person shooter, iar acţiunea este plasată în timpul Războiului Rece, cu misiuni în jungla din Vientam, Laos sau munţii Ural.
Jocul pentru  Xbox 360 şi PlayStation 3 este disponibil, atât în modul single player, cât şi în cel multiplayer, iar cei mai mulţi preferă să joace online. La numai câteva ore de la lansarea jocului serverele Xbox Live înregistrau peste un milion de jucători online.
Analiştii consideră că jocul va deveni cel mai important titlu al anului şi va aduce celor de la Activison, creatorii jocului, peste un miliard de euro.
Ultimul joc Call of Duty, Modern Warfare 2, a adus companiei 310 milioane de dolari în prima zi de lansare. Jocul s-a vândut până în prezent în 20 de milioane de copii, venitul generat fiind de 1,1 miliarde de euro.
Call of Duty: Black Ops a fost lansat în ţara noastră la începutul săptămânii.
Versiunea Call of Duty Black Ops pentru PC poate fi achiziţionată cu 219,90 lei la MediaGalaxy, iar cele pentru PS3 şi Xbox360 cu 279,90 lei. Versiunea pentru Nintendo DS costă 169,90 lei, iar cea pentru Wii 239,90 lei.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/h_fsM6LBi54?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/h_fsM6LBi54?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
SURSA: telegraph.co.uk