Până la data de 31 decembrie 2013, clienții beneficiază de o reducere la prețul de listă între 5 – 12% pentru vehiculele comerciale noi și de 6 luni garanție drive-line, pentru vehiculele comerciale second-hand, facilități oferite în exclusivitate prin finanțare de la Raiffeisen Leasing.

Noul produs de finanțare este disponibil atât în lei, cât și în euro, și oferă costuri reduse față  de condițiile standard, având o dobândă totală de 7,4% la lei, variabilă în functie de Robor la 1 luna și 4,7% la euro, variabilă în functie de Euribor la 3 luni.

„Am constatat că există un interes sporit în rândul clienților noștri pentru achiziționarea de camioane și remorci. Acestea au însemnat anul trecut 60% din totalul volumului de vehicule finanțate, trend care s-a menținut și în primul trimestru al acestui an.

 Dorim ca prin noul produs de finanțare să le oferim clienților o nouă oportunitate, care să răspunda cât mai bine nevoilor de dezvoltare a afacerii acestora”, a declarat Felix Daniliuc, Director General Raiffeisen Leasing.

Produsul va fi disponibil începând cu luna iunie atât direct, la sediile Raiffeisen Leasing, cât și prin peste 500 de agenții Raiffeisen Bank din țară.