Începând cu luna decembrie 2009, Top Shop TV poate fi urmărit şi de către abonaţii UPC. Consiliul Naţional al Audiovizualului  a acordat licenţa de difuzare la începutul anului curent, Digi TV fiind prima reţea în care s-a retransmis începând cu 1 mai 2009.

Top Shop TV este un canal ce emite non stop 24de ore din 24. Conceptul prin care se impune postul este cel de T-commerce – cumpărături direct din faţa televizorului – fiind unul nou pe piaţa locală.  Top Shop TV este în prezent principalul exponent al acestei pieţe în România.

Acest canal de televiziune se adresează unui segment variat de clienţi , mai exact celor care doresc să achiziţioneze un produs văzut şi testat la televizor fără a se deplasa la magazin.

Top Shop TV difuzează şi spoturi pentru produse sub brandurile Dormeo, Kosmodisk  şi Top Shop. Gama de produse este foarte variată, incluzând peste 300 de produse de sănătate, fitness, bucătarie, frumuşete, muzică, video, DVD, auto.

În prezent, Top Shop TV poate fi urmărit în reţelele a peste 50 de distribuitori de servicii TV la nivel naţional sau regional.

Top Shop TV este deţinută de compania Studio Moderna din Bucureşti, al cărei acţionar este societatea Studio Moderna Holdings BV, cu sediul în Amsterdam.