„O femeie de succes este cea care simte că se află acolo unde trebuie şi care dăruieşte ceva lumii – fie că este vorba de familia ei, de comunitatea în care trăieşte sau de o cauză mai mare” (Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Capital)

Un nou podium, ierarhii schimbate, 18 noi poveşti de succes. Din 27 martie, cauta „Top 100 femei de succes” la toate punctele de difuzare a presei! Poate fi achizitionat separat sau împreună cu revista „Capital”. Daca esti abonat, il vei primi gratuit, impreuna cu revista.

La realizarea clasamentului din acest an s-a utilizat aceeaşi metodologie de evaluare din 2007. Criteriile de departajare au rămas aceleaşi, fiecare dintre ele având o pondere diferită în punctajul final. Astfel, „Cariera” şi „Implicarea socială” au deţinut fiecare o pondere de 15%, în timp ce „Notorietatea” şi „Situaţia financiară” au avut o pondere de doar 10%. Criteriul „Reuşite în 2007” a fost considerat cel mai important, având o pondere de 50% în punctajul final.

Dacă în ediţiile anterioare, studiile publicate au oferit informaţii despre ce reprezintă succesul şi, mai ales, ce înseamnă femeia de succes în contextul cultural românesc, în acest an, compania de cercetare de piaţă Synovate a ales să analizeze cariera acestora, în sensul unui anumit nivel de realizare şi autoritate atins la locul de muncă. Rezultatele studiului se regăsesc, în exclusivitate, în paginile „Top 100 Femei de succes”, ediţia 2008.

În plus, Topul cuprinde clasamente internaţionale. Este vorba despre primele 25 de celebrităţi pe plan mondial şi primele 25 dintre cele mai puternice femei din lume, preluate din publicaţia americană Forbes, precum şi de topul celor mai bine plătite femei-manager din lume, realizat de revista Fortune.

Vezi aici Top 100 femei de succes 2007.