Mâine demarează cea mai mare expoziţie auto la nivel mondial: Paris Motor Show, sau, aşa cum îl numesc francezii, Mondial de l’Automobile. Primele două zile ale acestui adevărat spectacol sunt dedicate presei iar, de pe 4 octombrie, toţi iubitorii de maşini vor avea posibilitatea să vadă, la faţa locului sau prin intermediul mijloacelor media, cele mai noi vehicule pe care marii producători le vor arunca pe piaţă începând cu această toamnă.

Pe parcursul celor două săptămâni de desfăşurare vom asista cu siguranţă la un show de zile mari aşa cum ne-au obişnuit deja organizatorii evenimentului. Revista Capital vă invită zilnic, începând cu 2 octombrie, în lumea mirifică a Zeului Automobil construită cu migală de producători mai mari sau mai mici de maşini veniţi din toate colţurile lumii.

Accesând site-ul nostru puteţi fi, oră de oră, părtaşii unui eveniment care vă poate deschide orizonturile către tendinţele actuale din industria auto. Ţinând cont că acest motor economic al planetei se află într-o perioadă în care strategiile mărcilor concurente se schimbă din temelii pentru a face faţă noilor condiţii de piaţă, acesta este, fără doar şi poate, momentul cel mai bun pentru a înţelege cum va arăta şi ce va însemna automobilul în anii care vor urma.

Nu vă rămâne decât să deschideţi pagina web www.capital.ro începând de mâine şi să citiţi detalii complete despre cele mai interesante modele de serie şi concepte prezente la standuri, incluzând aici şi marca autohtonă Dacia care promite câteva surprize demne de luat în seamă.