Capital a lansat versinea adaptată pentru telefoanele mobile a site-ului capital.ro. Toţi cei care folosesc internetul pe mobil pot accesa conţinutul acestuia tastând adresa m.capital.ro sau www.capital.ro, în browserul (programul de navigare pe internet) al terminalului. Site-ul „prietenos” cu celularele, conţine toate rubricile ziarului: criza, business, banii tai, imobiliare, IT&C şi lifestyle. Avantajele versiunii adaptate sunt:

–         conţinutul se încarcă mult mai rapid

–         paginile sunt adaptate la dimensiunile ecranului telefonului, fiind ideal pentru a fi citit de cei aflaţi în mişcare.

Pentru a putea accesa de pe telefonul mobil site-ul capital.ro verificaţi dacă abonamentul dumneavoastră conţine şi o opţiune de internet, pentru a nu fi tarifaţi suplimentar.

Modalităţile de activare a serviciilor de date diferă de la un operator de telefonie mobilă la altul. Astfel, puteţi merge la furnizorul de servicii de telefonie mobilă sau la partenerii acestuia pentru a vă alege opţiunea de internet mobil convenabilă. Mai mult, în unele cazuri serviciile de internet mobil pot fi activate direct de pe telefon, din meniul interactiv (self care) pe care vi-l oferă furnizorul, telefonând la un număr dedicat, prin intermediul unui mesaj text sau de pe site-ul operatorului. În cazul celor care folosesc cartele pre-paid (preplătite), internetul poate fi activat tot printr-una din metodele prezentate mai sus. Unele telefoane avansate descarcă automat şi opţiunile de conectare internet, aşa că veţi putea accesa conţinutul online fără să cerut furnizorului această opţiune.