RCS&RDS, compania omului de afaceri orădean Zoltan Teszari, este primul operator telecom local care a lansat la nivel naţional o reţea de hotspot-uri Wi-Fi la care se pot conecta utilizatorii de smartphone-uri, tablete, laptopuri şi de alte dispozitive compatibile. Dacă la începutul anului trecut compania avea 1.200 de puncte de acces wireless (Wi-Fi) în peste 40 de oraşe mari din ţară, acum numărul acestora a ajuns la 2.311 dintre care 367 numai în Bucureşti.
Orice client la internet fix al RCS & RDS are acces gratuit în reţeaua Digi Wi-Fi, chiar şi cei care au abonament doar la Digi Net Mobil, pe telefon sau prin modem USB. Pentru a accesa un hot spot Digi Wi-Fi trebuie să iţi faci un cont unde vei seta un username şi o parolă. De fiecare dată când vei fi într-o zonă cu un hot spot va apărea afişată reţeaua cu numele DIGI_WIFI. Când vei deschide o pagina web vei fi redirecţionat automat către pagina de autentificare unde trebuie să introduci numele şi parola. Pentru o conectare automată trebuie să accesezi Digi Wi-Fi Direct Login, unde vei introduce numele de utilizator şi parola, iar apoi reconectările la reţea se vor face automat.

RCS&RDS a înregistrat, anul trecut, profit după mai mulţi ani de pierderi. Potrivit ultimelor date depuse la Ministerul de Finanţe, RCS&RDS a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 459 de milioane de euro, venituri totale de 633 milioane de euro şi cu un profit de 19,7 milioane de euro. Numărul angajaţilor este de 8.845 persoane.