Orange, Vodafone şi Cosmote, principalii operatori de telefonie mobilă de pe piaţa locală, lansează, lunar, oferte noi la cartelele preplătite în speranţa de a câştiga noi clienţi. Află mai jos care este cea mai bună ofertă în prezent.

Orange, liderul pieţei locale telecom, oferă celor care activează o cartelă, până la 31 iulie, 1.000 de minute în reţea cu 4 euro/lună. În plus,  cu 1 euro utilizatorii pot activa mai multe opţiuni prin care primesc 100 de minute naţionale, 100 SMS naţionale sau 100 MB pentru Internet pe mobil. Nu pot fi active mai multe opţiuni de 1 euro în acelaşi timp.

 Clienţii existenţi, cu 5 euro, pot activa o opţiune care include 1.000 de minute şi 50 de SMS în reţea.

Vodafone oferă 60 de minute internaţionale

Clienţii noi sau deja existenţi ai Vodafone România pot activa până la 30 iunie extraopţiunea de 5 euro credit / lună, pentru a beneficia de 1.000 de minute şi SMS-uri în reţea şi de 60 de minute naţionale, internaţionale şi SMS-uri naţionale. În prima lună clienţii noi îşi pot activa această extraoptiune din creditul iniţial de 4 euro al cartelei.

Alte  extraopţiuni promoţionale oferite de Vodafone includ 1.600 de minute şi SMS-uri în reţea şi 80 de minute naţionale, internaţionale şi SMS-uri naţionale, cu 7 euro credit / lună şi 800 de minute şi SMS-uri în reţea, 50 de minute naţionale, internaţionale şi SMS-uri naţionale şi 50 MB trafic de Internet, cu 5 euro credit / lună.

În plus, Vodafone acordă noilor utilizatori un bonus constând în 1.200 de minute în reţea, la prima reîncărcare cu minim 5 euro credit a cartelei.

2.000 minute cu două numere favorite Cosmote

La Cosmote, indiferent că eşti utilizator nou sau existent, dacă activezi o cartelă până la 15 iunie cu extraopţiunea Talk Time primeşti 2.000 minute în reţea cu două numere favorite, 600 minute, 600 SMS în reţea şi 60 minute naţionale şi internaţionale (reţele fixe din Uniunea Europeană şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel). Prima setare a numerelor favorite este gratuită. După ce ai definit gratuit cele două numere favorite, le poţi schimba pentru o taxă de 1 euro credit pentru fiecare număr favorit.